Spela in med repeterande uppspelning

med presentationen. Ställ in en bestämd visningslängd för bildspelet: Välj Anpassad och ange sedan hur länge spela in med repeterande uppspelning bildspelet ska spelas upp genom att dra reglaget. Vilket tema du väljer påverkar placeringen av texter, typsnitt och de övergångar som visas mellan bilderna. Om du inte vill ha en berättarröst under hela bildspelet kan du spela in separata ljud eller kommentarer för vissa bilder eller objekt. Du kan byta tema när som helst. Med de här knapparna kan du använda vanliga symboler för att gå till nästa bild, föregående bild, första bilden och sista bilden. Om presentationen ska köras i en informationsdator går det bara att klicka på objekt med hyperlänkar eller händelseknappar. PowerPoint har även händelseknappar för att spela upp filmer eller ljud. Alternativt kan du spela in den medan presentationen körs för att också få med publikens kommentarer. Klicka på Konfigurera bildspel i gruppen Konfigurera på fliken Bildspel. Du ändrar hur länge varje bild visas genom att klicka på tidslängdknappen. Du kan skapa hyperlänkar från alla typer av objekt, inklusive text, figurer, tabeller, diagram och bilder. Tips: För att pausa berättarrösten klickar du på Pausa på snabbmenyn Inspelning i vyn Bildspel. Office 2007 Överväg interaktiva alternativ för självgående presentationer När du utformar en självgående presentation ska du tänka igenom i vilken miljö som presentationen ska visas. Ställ in att bilderna ska visas på hela skärmen: Markera kryssrutan Skala bilder till skärmen. Panorerings- och zoomeffekten, eller. Ken Burns-effekten, är bara tillgänglig för temat Ken Burns.

Saving banksy netflix Spela in med repeterande uppspelning

Vänligen posta ett inlägg med ny diagnostik och om den spelade senast spelade låt eller någon längre tillbaka. Nästa fortsätter till nästa bild paus. Klicka på Tidsinställningar i gruppen Konfigurera på fliken Bildspel. Klicka på pilen på knappen Spela in bildspel i gruppen Konfigurera på fliken Bildspel. Du förhandsvisar bildspelet genom att klicka på knappen Förhandsvisning. Klicka på nedåtpilen bredvid musikväljaren och välj sedan en eller flera låtar. Textens självscanna utan ica-kort placering och typsnittet beror på vilket tema du valt. Du kan också hoppa framåt eller bakåt genom bilderna genom att trycka på piltangenterna och pausa bildspelet genom att trycka på mellanslagstangenten.

I Bilder på datorn kan du skapa bildspelsprojekt, arrangera bilder och lägga till text och musik och därefter spela upp bildspelen för andra.Den här sidan har översatts med hjälp av automatiserad översättning och kan innehålla grammatiska fel eller andra.Prova och spela in tidsinställningar.


Spela in med repeterande uppspelning

Sen började B, przychodnia wielospecjalistyczna inmed, tex. Till exempel höger och vänsterpilar Öppna Bilder, skapa ett bildspelsprojekt, lägg till fler bilder i ugly ett bildspel. Det här är inbyggda navigeringsknappar som kan göra att din presentation ser ut ungefär som en webbsida med knappar för ica Hem.

När du har miljön i åtanke kan du fatta bättre beslut kring vilka element du vill ha med i presentationen, hur mycket kontroll publiken ska ha och vad du kan göra för att förhindra missbruk.Prova och spela in tidsinställningar, om du väljer någon av visningstyperna.Mer information finns i avsnittet Spela in ett bildspel med berättarröst och tidsinställningar.

Obs!: Presentationstimern börjar med en gång när du klickar.

Under uppspelning styr du spelaren genom att.
Spela upp med en knapptryckning.
To miejsce stworzone z myślą o pacjentach, świadczące usługi medyczne na najwyższym poziomie.

Det här gäller förstås även arbetet med en avhandling och där.
Arbetet med att spela in skeenden i dess naturliga miljö är beroende av att tillträde ges.
Uppgifter är något som producenten sedan ansluter sig till i en repeterande.

Sof (Startar uppspelning av inslaget).
Resultat för glädje med två keyframes förskjutning.