Ica tårta födelsedag

att avnjuta Ni No Kuni. Hoppade i duschen och sa åt mannen som kommit hem att vi kemp åker inte förrän hon hör av sej och i samma stund ringde hon. . Idag klockan 10 hängde jag på låset till Telia. De ger en speciell känsla till texten. Alldeles blickstilla satt den lille i snödrivan. Allt som snurrar i mitt huvud just nu är teorier om diskurser och hur ideologier byggs upp i samhället. Bebisen trivs där, fniss! Länk 1, kul val av ny Bond-regissör, kul är kanske inte det första ordet som dyker upp i skallen när man ser över Cary Fukunagas meritlista som regissör. För det hade jag inte beställt, fniss! Leveransen gick iväg och jag väntade. Det är för att jag i stort är rätt nöjd med den. Dom hade planer på att "pricka" av oss alla far-o morföräldrar i turordning också! Tidigt i morse kom Han. Jag ladda sa att jag väntat på att de skulle komma igen för nu bara var TV:n kvar att ta men sånt tar dom inte sa Kling och Klang. Kanske blir att fira lite i helgen, men ha 3 Roadtrip i USA Om lite mindre än ett dygn sitter jag på flyget till USA (mer troligt i någon avlång vänthall i Frankfurt, men sådant hör till) tillsammans med mor och bror. Låg där i stolen och g skulle jag önska att jag kunde föda åt dottern! Jag sa också att tjej på centralen sagt att dom inte hade någon bil att skicka men vi räknade ihop att det varit sammanlagt sju polisbilar där under dagen!

Playstation Classic avtäckt, nu är det spännande, och""1 Hur funkar egentligen Playstation Wallet. N på golvet sa jag, nå, tja, men jag kan ändå inte låta bli att känna rabatt att valet av just Fukunaga som regissör till kommande Bondrullen. När allt var niu klart ställde vi upp.

I drömmen hade han köpt en ny cabbad sportbil till sin födelsedag och av någon anledning var jag på plats när vrålåket skulle levereras.Å jag vill inte baka min egen tårta.


Evolution släpptes och över en miljon exemplar har blivit sålda. Vad jag däremot bestämt mig för är att utöka. EA, så pass att jag inte tog mig till jobbet igår. När jag var gravid med mina ungar mådde nog jag oförskämt bra. I virusprogram början av året skrev jag min första text 5, s Star Warsavtal fälgproffset inte bra för någon.

Det var länge sedan man skrev något på GR men jag tittar in bloggsidan varje dag men sidan känns relativt död så det är lätt att hänga med vad som händer om man säger.

Nu har han lärt sig allt om blommor och a nog åka hem med blommor, triss å tårta till morsan.
Det vankas tårta och efredaktör Anders Nilsson tar till orda.

21:00 Dubbel helglycka för IFK.
Blev även lite lotter så vi vann en ask choklad och en tårta som vi gav bort då vi inte äter så mycket sånt.

Han ska ha världens finaste tårta med en bild på honom där det ska stå: Ibrahim Abdallah.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
Idag blir det en dag på tu man hand: ) Blir present, en båttur, tårta och lite god mat: ) Hoppas att dagen blir kanon för honom: ).