Hur spelar man wordfeud

möjlighet att kunna lägga ord på fler ställen än annars. Bonusrutor, dubbel bokstavspoäng, poängen dubbleras för brickor som läggs på dessa rutor. Men Här har man en extremt god möjljighet att göra något som är mycket bättre genom att lägga längs redan lagda ord. Scrabble tillåts även böjningar. Lätt bokstäver har en låg punkt värde, svåra karaktärer har högre poängvärde. Här kan man exempelvis lägga HÅB genom att utnyttja Å på spelplanen vilket gör det svårt för motståndaren att lägga något vettigt över DW och TW eftersom få ord slutar med. Det hjälper föga att lägga över TL, om bokstaven du lägger där bara är värd 1 poäng. Wordfeud är gratis att ladda ner via Android Market och App Store. Wordfeud är en populär app på din smartphone eller surfplatta. Bostavsbonus först Ordbonus därefter! Det kan nämligen ofta ge riktigt bra poäng att bygga ord parallellt med redan lagda ord. Spelets slut, partiet är över när en av spelarna har spelat ut alla kakmix sina brickor och inga fler finns kvar i påsen, eller när är båda spelare står över tre gånger i rad. I denna generator är alla nederländska ord som känner igen Wordfeud. För att kunna fuska i wordfeud behövs det hjälpmedel allt fler fuskar. Du kan ofta få ut den del genom att chatta med din motståndare. Du kan få bonus genom att placera dina brev på lappar med färger, dessa har olika värden och betydelser. På en normal styrelse är dessa värden i ett fast mönster på tavlan. Om du alltid tänker så så kommer du garanterat att i högre grad undvika att göra de riktigt stora misstagen. Wordfeud exempel på en sådan generator är: hur fungerar en Wordfeud fuskare? Det ser du till att ordna när du klickar på Shuffle, som du hittar nederst på spelskärmen. Där K lades fanns ett TW, vilket man gärna vill träffa. Du har 72 timmar på dig att göra ditt drag. Men för ynka 15 poäng ger han då dig chansen att lägga ett litet ord på tre bokstäver som kan träffa på TL, TW och.

Ord som skapas på andra ledden är ofta på 2 bokstäver. Wordfeud och här är det perfekta hjälpmedlet. Därför kan det vara en god ide promotion att ibland få brickorna blandade så de radas upp i en annan följd. Det finns flera program samt webbplatser som fungerar som generatorer Wordfeud.

Har du hittat hit har du antagligen redan igång och spelar, men vår förhoppning är att denna svenska översättning av de officiella reglerna ska vara lite tydligare och mer komplett.Wordfeud, hur spelar man, jag har hittat ett spel som jag är fullkomligt kär i på min telefon, wordfeud.Det är alltså ett spel som i svensk mun heter Alfapet (scrabble på engelska).

Då en bricka måste placeras på mittrutan. Wordfeud i mycket hög grad, kan du se hur spelar man wordfeud hur det ska gå till. Så kan det löna sig att avvakta till nästa. Det skulle ha givit närmare 100 poäng. I exemplet till höger sitter motståndaren med bokstäverna. Antingen lodrätt eller vågrätt på brädet. Och lägga det lodrätt utgående från översta högra hörnet.

När du surfar in på m så kommer sidan att känna av vilken mobil du använder och anpassa sig därefter.När du har möjlighet att lägga ett ord över ett bonusfält så är det mycket viktigt att du gör detta så fort du bara kan.Det vill säga att DL och TL räknas ut först och därefter multipliceras TW och DW till poängen.

Wordfeud fuskare, hur fungerar en Wordfeud generator?

Hur lär man sig att spela, wordfeud bättre?
Vad är wordfeud?Här kommer några smarta tips som gör dig till en bättre wordfeud -spelare.
Lär dig viktiga (lätta) ord - dvs, småstaviga korta ord som är lätta att placera, dom kan bli din räddning när inget annat ord passar.

Detta är den översatta texten från våra vänner och kollegor på, där man får reda på hur man vinner.
Illustrationerna är därför också danska, men är säkert begripliga ändå även för oss i Sverige.
Skip navigation Sign.

Yeah, keep it Undo Close.
This video is unavailable.
Det här inlägget postades i Fusk.