Spela in vad som hände på skärmen

kommer dessutom med en redigerar som låter dig markera och annontera skärmen i realtid. Dela med dig av dina kunskaper genom handledningar tillsammans med ljudkommentarer. Så här fungerar det. Starta programmet och ändra inställningarna efter behiv. Det intuitiva och lätta programmet erbjuder en komplett svit av redskap och alternativ för professionell skärmläsning. Med det kan du ta skärmdumpar på din skärm, samt redigera dem lite.

Ryck på Stopp knappen eller F10 för att avsluta inspelningen och spara videon på din hårddisk. Capture onscreen activity and let Adobe Captivate 2 automatically generate interactive text entry areas. Fortsätt läsa för att lära dig hur den fungerar. Under inspelningen kan lottery scratch off du använda redigeringsalternativen på kontrollfliken för att markera skärmen Om fliken är minimerad kan du trycka Ctrl Alt E för att aktivera den. Tyvärr kan inte Game Bar spela in egen valda ytor. Så för att lära dig om hur du gör högkvalitativa skärmvideos bör du ta en titt på följande. Tryck på knappen Windows och G för att aktivera Game Bar och tryck sedan på inspelningsikonen Öppna det fnstret du vill spela. Detta verktyget kan känna igen en skärm och spela in den i MP4 som sparas på din hårddisk.

Det finns många tillfällen när vi vill kunna spela in det som sker på skärmen.Om datorn krånglar kan det vara svårt att beskriva vad som händer, och det är smidigare att skicka en film till någon kunnig.Spela in skärmen med gratisprogrammet VLC.

Spela in skärmen med, mer om att fånga spelande, du lär dig enkelt hur det fungerar. Mer om att spela in skrivbordet, klicka på knappen Ljudinput och välja mellan systemljud. Skryt om dina rekord och prestationer med bevis. AVI eller MP4 och kan hittas i den förinställda mappen. Antingen som skärmen en skärmdump eller videofil. Kommunicera med hjälp skärmdumpar istället för långa förklaringar. Oavsett om du vill dela med dig av en innovativ Windows 10 upplevese eller bara spela in en aktivitet. Måste du ha ett inspelningsverktyg för Windows 10 skärmar. Ett redskap som hjälper dig att fånga flera områden på din skärm.

Analysera användbarhetstester effektivt genom att dokumentera allt som händer på skärmen.

Om du behöver en film som visar vad som händer på Windows skärm finns det ingen färdig funktion för detta, men med VLC är det enkelt.
Välj området på din skräm som du vill ta en bild av eller göra en video med ett enda klick.

Ritpanelen Rita, linjera och lägg till pilar eller text till din skärmdump eller video samtidigt som skärmen fångas.
Jag letar efter ett enkelt program som kan spela in allt som händer på skärmen.
Jag har hittat flera program som fungerar bra i spel men jag vill även kunna spela in typ skrivbordet, chrome, streams etc.

I någorlunda bra kvalitet utan lagg.
På den tiden är en screen recorder som DemoCreator vad du verkligen behöver.
Med det, kan du enkelt spela in skärmen och spegla hela din verksamhet i bara 3 steg.