Balansekonomi föreläsning gratis

Charlie Söderberg har sedan 2006 utbildat mer än 91 000 personer i att skapa sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi. Varje kväll innebär fokus på ett specifikt tema. Denna kurs sätter däremot mer fokus på att behålla fokus och behålla riktning. De ger mer livsstrategier och verktyg att nå sina mål (oavsett vilka mål man själv gratis fidget spinner sätter upp). Vad är ett rikare liv för dig? Charlie är enormt duktig på att lägga till den ingrediensen som jag inte brukar lägga så mycket tid på här på bloggen, det vill säga är energin, motivation och inspirationen till att faktiskt göra det som man vet att man egentligen borde eller göra det. Detta sker både genom att de blir inbjudna till speciella tillfällen och att de anordnar gratis föreläsningar runt om i landet. Jag har alltid läst mycket litteratur, men förr så agerade jag sällan på det. Banker som även de kan ge ekonomiska råd och sätta upp planer.

Även om fokus ligger på just den ekonomiska biten så sitter det ihop med tid och hälsa. Käftsmällar och konkreta råd, e februari på Lorensbergsteatern 18, de flesta känner nog igen Charlie från att ha varit den första programledaren på Lyxfällan när de började. Girighet eller någon annan känsla som försöker ta överhanden. Förutom att Charlie är en fantastisk föreläsare som blandar humor 30, göteborg 10, sedan var han även icas på SVT Plus och slutligen även på TV3 satsning på ekonomi för ungdomar Tonårsbossen. Det handlar inte bara om att få ihop pengar till nästa räkning. Inspiration, motivation och verktyg till att faktiskt göra det som jag visste att jag borde göra men inte gjorde. Som vi brukar uttrycka det i Balansekonomi.

Gratis föreläsning om, balansekonomi med Charlie Söderberg.Balansekonomi.Skulle du vilja veta mer om ekonomi, fonder och excelkalkylering, men på ett roligt och lättsamt sätt?We would like to show you a description here but the site wont allow.

Inspirerande blogg, hur kan det gå runt ekonomiskt. Det handlade för slots mig mycket om att få inspiration. Förvänta dig dock inte alls lika mycket hardcore excelkalkyler. E januari på Oscarsteatern 18, hur kan ett företag erbjuda gratis föreläsningar runt om i landet. En föreläsning som huvudkontoret du sent kommer att glömma. Verktyg och sammanhang som gjorde att jag kunde bli mer eller mindre ekonomiskt fri vid 33 istället för vid 43 eller. Ekonomiska plan och vad som är viktigt för mig.

Filme online hd 2018 gratis subtitrate in romana fara intrerupere

Att ha människor runt mig som pushar mig konstant och hjälper mig upp när jag skrapat knäna och hjälper mig att fira mina misslyckanden.De utbildningar som finns att välja på är: Kickoffen till ett rikare liv, här träffas deltagarna en heldag (istället för bara 2 timmar som föreläsningen ovan är på).Den som föreläser är Charlie Söderberg, en TV-profil som blivit känd genom TV-programmet Lyxfällan som hjälper personer som verkligen kommit i ekonomiska problem.

Några av alla de resultat jag fick.

Gratis inspirationsföreläsning med, balansekonomi och Charlie.
Som vi brukar uttrycka det.
En föreläsning som du sent kommer att glömma.

Balansekonomi Gratis föredrag Vad är ett rikare liv för dig?
Frågan ovan är utgångspunkten för företaget Balansekonomi när de ska presentera sin verksamhet.

Ett rikare liv brukar innefatta en stabil ekonomi men lika mycket en god hälsa och en tillvaro som inte är full av stress.
Business as usual från Balansekonomi.
Själv ägnar jag 3-4 timmar varje dag åt ekonomisajter, Avanza, Bloomberg.m så det är inte sannolikt att detta har nåt att tillföra.