Vill börja spela innebandy

på Svensk Idrotts riktlinjer och värderingar och förespråkar en hälsosam livsstil med ett livslångt idrottande. Den är baserad på utvecklingsfaser kopplat till biologisk ålder snarare än kronologisk ålder. Innebandy är en lättillgänglig idrott där föreningen ska erbjuda alla som vill, att delta. Ta med din egen innebandyklubba, eller låna en på passet.

Ett par match strumpor som ska användas vid matchspel. Som stödmedlem har du följande förmån. Betalar gör Du senast till Gårdarikes Bankgiro. Förståelsen grinder för vår förening och idrott oavsett vem du är eller vilken ambitionsnivå du har ska vara enkel. Detta pass är för dig som kan grunderna i innebandy och vill spela i lite högre tempot med små mål. Gratis entré på Gårdarike IBKs seriematcher med entréavgift. Du får pluspoäng för Zorrofinten, välkommen till ett av våra mest populära bollsportspass.

Vill du eller ditt barn börja spela innebandy?Då är Ni hjärtligt välkomna till vår förening.

Vill börja spela innebandy: Bauhaus bosch grästrimmerknivar

Kontakta då email protected, svensk Innebandys Utvecklingsmodell är vår långsiktiga modell för idrottsutövande med träning. And even simply to gather all of your contact and other pertinent information that is important to the team and club. Så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt. Roligt, tävling och återhämtning, så många som möjligt, we want all new or newlyinterested players and their parents to have as much information and answers to your questions as quickly and efficiently as possible. Trainers and other parents Är du intresserad av att utvecklas som person och bli en ledare inom vår verksamhet. Det enkla är nyckeln till det roliga. Att vara en del av en grupp och ett sammanhang ska ge dig energi och du ska få rätt verktyg att utvecklas på den nivån du själv vill.

Vår uppgift är att: Företräda föreningen i och utanför Sverige.Welcome, and we hope you enjoy being a part of our amazing innebandy club!

Tyvärr blev det förlust i semifinalen.

Kontakta oss på (Staffan Sjöberg) eller Ni kan även titta under respektive lags sida nbsp;- gt; Till lagen Klicka här för.
Vill du börja spela innebandy?

Bor du i Partille Kommun med omnejd?
Föreningen har cirka 25 lag i seriespel samt ca 350 licensierade spelare och över 550 medlemmar och är med detta en av Sveriges största innebandyföreningar.

Vill, dU, börja spela innebandy?
Kais Mora UIF bedriver barn och ungdomsverksamhet för pojkar och flickor mellan 5 och.
Våra innebandypassInnebandy BasOm du är sugen på att börja spela innebandy men inte har någon större erfarenhet eller vill spela i ett lugnare nebandyDetta pass är för dig som kan grunderna i innebandy och vill spela i lite högre tempot med små mål.