Radera enhet utan itunes

Markera rutan Förhindra iPods, iPhones, och iPads synkroniseras automatiskt. Uppdatera låtar i iCloud iTunes kontrollerar regelbundet att dina låtar i iCloud är uppdaterade. Förhoppningsvis kommer du kunna behålla i princip all information som finns på enheten. Klicka på Återställ för att starta återställningen. Välj först ett sätt att radera din enhet. Väl inloggad klickar du på Hitta min iPhone. Detta kommer att uppmana dig att rikta dig till telnr dina datorfiler och välj musiken som du d vill läggas till din enhet. Lyckligtvis, with the help of neyou are able to select multiple pictures at once and delete several of them at once, att göra processen så enkel som någonsin. Börja med att använda din vanliga. Om du prenumererar på iTunes-matchning är iTunes-radio fri från reklam. Faktum är att om du använder samma dator du tidigare säkerhetskopierat din iPhone eller iPad till går det till och med många gånger att göra ytterligare en säkerhetskopia av enheten, som den. Om du bara vill visa hämtade låtar i iTunes-biblioteket väljer du Innehåll Göm musikmolnet. Det viktigt att du loggar in med samma Apple-ID som du hade köpt musik från iTunes store med. När du har valt alla låtar som du d liknande överförs, Klicka på den Exportera knappen.

För att kunna använda iTunesmatchning måste du prenumerera på design only rabatt tjänsten med ditt och aktivera det på alla datorer och enheter som du vill använda med tjänsten. Detta är bara en aspekt av överföra musik från iPhone till dator för dig. Du hittar mer information om att hämta och lyssna på låtar på en iOSenhet i dokumentationen som följde med enheten. Du kan inte använda iTunes till att synkronisera musik till enheten. På enhetens hemskärm trycker du på Inställningar och sedan på Musik Även om vi har fokuserat främst på iOS. Dubbelklicka på låten så spelas den upp. Lägga till objekt från iTunes manuellt. There are some features for Android devices included.

När alternativen Återskapa och Uppdatera visas väljer du Uppdatera.ITunes försöker installera om iOS utan att radera dina data.Vänta medan iTunes hämtar mjukvaran till din enhet.

Radera enhet utan itunes: Hamre ridklubb tävling

Ta några med minuter att gå igenom dina ljudfiler och markera alla av musik som du d vill överföra mellan iPhone och datorn. Lägga till objekt från datorn manuellt. ITunes kopierar då över allt som finns på telefonen till datorn.

Vad ne Has to Offer Today we took a look at how you can use ne optimally in order to transfer music from iPhone to computer or from computer to your iOS device, although I think it is worth looking at some of the other.Den första metoden som vi kommer att titta på kan du överföra musik från iPhone till dator, som du inte har köpt.Från här, Välj den Förhindra iPods, iPhones, och iPads synkroniseras automatiskt, följt av att klicka på den Okej knappen.

I värsta fall kan du nu åtminstone använda din iPhone/iPad igen, även om den data som fanns på enheten tyvärr blivit raderad i återställningsprocessen.

Välj först ett sätt att radera din enhet.
Om du inte har skapat en säkerhetskopia innan du glömde lösenkoden finns det inget sätt att rädda enhetens data.

Om du har synkroniserat din enhet med iTunes kan du återskapa den.
Då raderas enheten och lösenkoden.

Ett meddelande kan visas om att din enhet är synkroniserad med ett annat bibliotek.
Det betyder att du tidigare har använt en annan dator för att synkronisera din enhet och att iTunes inte kan synkronisera utan att först radera och ersätta allt iTunes -innehåll på din enhet.