Grupp som spelar kubb

jul och nyår på varmare breddgrader i Thailand. Johan ville ha adressen till denna blogg, jag undrar om han kommer att läsa den. Först på plats av utryckningsfordonen var Klagstorps frivilliga brandkår med två bilar, en kördes av charkuterichefen på Perssons Livs. Det blev en bra dag med lämpligt temperatur för att äta ut och sedan genomföra en sorts kombinerad motionsövning med hoppmatta och fotboll. Vidare mitt favoritgodis, en bok om Karl-Bertil Jonssons julafton - mitt favorit TV-program och ett presentkort på fotvårdsbehandling! Vi åt god sushi, men så lite så mätt blev man. Lina och Andreas bjöd på en god och nyttig frukost. Riktigt trevligt var det att Lena fick tillfälle att för första gången träffa mina släktingar i Mellanskåne. Nu var det min syster Birgits tur. Tyskar och engelsmän tog för sig med god aptit. Vi tog också en promenad i det sköna novembervädret. På måndag ska han börja sin inskolning på dagis. Färdigutrustad free online slots with bonuses for fun för den lyckliga dagen På skolgården, alldeles "nykläckt" Med syskonen Desiré, Jürgen och Lina Johanna med morbror Jürgen Min syster Birgit med familj; Tomas, Lennart och Helena Födelsedagar i Höganäs I helgen som gick var hela familjen traditionsenligt i Höganäs i nordvästra Skåne för. Till höger är Natacha med en kompis på Gustav Adolfs torg i Malmö. Anne och Andreas Larsson grillar grillspett. Idag började vi dagen med avacado mackor innan vi tog metron till Shinsaibashi där det fanns fullt med shopping. Johannas present var ett löfte om en kommande heldag på Tivoli i Köpenhamn i sällskap med sina två trevliga och Tivoliälskande mostrar och med all included. Lina läser Stieg Larsson. Jag hade med julklappar till mina döttrar Lina och Nilla och fick tillbaka en fin skjorta, tyvärr för liten, men den lovade Anne att byta till large.

Spela in låt hemma Grupp som spelar kubb

Stort tack för det, det var första gången som alla mina tre" Fruar sammanstrålade, palma de Mallorca Familjen Midsommardagen 2005. Det var gott vinn smink 2018 och kryddstark och tog en hel tid att äta. Skolan ligger i Arpagnon norr om Paris. En av mina döttrar precis flyttat. Vi hann bästa gratis mailen också med en runda till hamnen i Höganäs. Och det ville hon och familjen fira vid två tillfällen. Det kändes nästan som vi var i gamla DDR. Sedan cyklade jag de fem kilometrarna till Köpenhamnsvägen.


Johannas mormor Elfi, vattnet var lite väl kallt så det blev inget bad men skönt med sol och värme. Andreas syster Annika med familj var där förstås de bor ju också i Skegrie Petri. Så nu www thaiairways com sg promotion väntar vi bara på att hela TV3 gänget ska komma till Äspö bangkok hilton netflix och sätta Gränsbo på TVkartan. Desto fler hade infunnit sig till Norregatan. Dock blev jag självklart sjösjuk som alltid så jag låg där hela vägen hem.

Solen sken så vi kunde sitta ute på altanen trots den något besvärande vinden.De kom inte direkt från Stockholm utan från ett sommarhus de hyr i Borrby som ligger i sydöstra Skåne bara några kilometer från Östersjökusten.Vi lekte med Gustav och hunden Donna.

I april var Lena och jag på tre veckors semester på Mallorca.

Det r s sp nnande och nytt h r men usch s kallt ( som i Sverige).
Som en oas mitt bland hyreshusen i bostadsomr det Mor Backe ligger 4H-g rden Lilla Lyckan.
G rden r en stor rundloge med tillh rande lador.

Vi var med och firade Nillas f delsedag redan den 9 december.
10 dagar i f.

Vi tr ffades p restaurangen p J gersro i Malm, som varr smyckad och pyntad i stor stil.
45 personer var samlade f r att fira den stora dagen.
Läderfodral - iPhone 6, HTC One mini 2 - Svart.