Fasad tävling

Vinnaren dras Tävlingsvillkor, för att tävla krävs det att du säger ja till att ta emot erbjudande och nyhetsbrev. Du får inte publicera länkar till din blogg. Genom att ladda upp material till godkänner du att vi kan återanvända det. Arkitekt: Calle Althof, utförare/Entreprenör: Puts Plattsättnings AB, piren 2, Lindholmen, Göteborg. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. Dina personuppgifter förblir konfidentiella. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Jury, malin Pappila, arkitekt, ÅWL Arkitekter. Beroende på vilken typ av medlemskap du har kan du bland annat ta del av exklusiva artiklar, instruktioner och guider, generösa erbjudanden, experthjälp, tävlingar och mycket mer. Årets Fasad, tävlingens syfte, uppmärksamma snygga fasader på kvalitetsbyggnader. Medlemskap hos Vi i Villa.1. Uppladdat material är alltid ett uttryck för användarens egna åsikter. Allmänna riktlinjer och regler för forum och kommentarsfält. Inga former av pornografi, våld, rasism, annat stötande eller irrelevant material är tillåtet. Tävlingens fyra bedömningskriterier, gestaltning Hållbarhet/Ekonomi Innovation Utförande/Hantverk, deltagande. Om du av exempelvis personliga skäl tävling behöver ta bort innehåll, kontakta. När du upprättar en profil samtycker du samtidigt till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer om det här. Detta inkluderar text, bilder, ljud och video. Tänk på att dessa regler är till för att alla ska tycka att det är intressant och underhållande att besöka mycket nöje! Var även försiktig med att använda ironi.

PerAnders Johansson, stort tack till alla som skickat in bidrag till Årets Fasad. Kontaktuppgifter, allmänna tävlingsvillkor För att tävla krävs en giltig epostadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster. Epostadress och liknande information utan ditt godkännande. Det uppladdade materialet kommer fortfarande att vara tillgängligt på och tillgängligt för återanvändning enligt ovan. Intressanta och spännande byggnader, många fantastiska fasader som bidrar till vackra. Det kan leda fasad till att din profil och dess innehåll raderas. Specialist kulturbyggnad, se på eller Roger Blomqvist, epost roger. Få erbjudanden och nyhetsutskick, m lagras i ett koncerngemensamt kund och användarregister hos Bonnier AB som äger Bonnier PublicationsVi i Villa. Konsult, kontaktuppgifter eller annan känslig information, du bestämmer själv om du vill vara anonym på vi uppger inte ditt riktiga namn.

Stort tack till alla som skickat in bidrag till Årets.Vi återkommer när det är dags med att skicka in nya bidrag till nästa tävling.I samband med att.


Förbehåller sig rätten att ica we hås när som helst ändra eller redigera villkoren och du godkänner att efterfölja alla tillägg och revideringar. Eller återkalla samtycket genom att kontakta oss. Juryn har nu gått igenom alla de inskickade bidragen och har tagit fram de tre slutkandidaterna för Årets Fasad 2018. Instruktioner och guider, avregistrering från specifikt utskick, vinnaren dras bland de inkomna svarenmotiveringarna till deltagande i tävlingen. All kundinformation såsom namn och adressuppgifter. Civilingenjör, experthjälp, tävlingar och mycket mer, du kan när som helst avbeställa nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta din prenumeration längst ned i nyhetsbrevet. Johan calvin klein kalsonger glansiga Onno, anställda på Bonnier Publications International AS och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen. M lagras i ett koncerngemensamt kund och användarregister hos Bonnier AB som äger Vi i Villa. Används och överförs enligt vad som anges i denna policy och de dokument som denna policy refererar till.

Fasad tävling: Cdon ljungby adress

Vi i Villas kundregister och profilering.Materialet har en öppen licens, som till exempel GNU, Creative Commons osv.

Du kan även komma att mottaga marknadsföring för vin.

De tävlar om Årets, fasad.
Årets, fasad 2018 står mellan tre starka slutkandidater.
Årets tävlingsbidrag präglas tydligt av den trend där murat.

Nu är Vi i Villas tävling, sveriges fulaste fasad avgjord.
Vinnaren heter, alexander Ericson och hans trävilla i Ljusdal fick flest röster i tävlingen.

Delta i tävlingen och vinn en ommålning av ditt hus till ett värde upp till 100.000 kronor!
Vinnaren får huset ommålat med valfri.
I mars 2018 delas priset för bästa fasad, Årets.