Bilprovning rabatt

en reflexväst eller 100 kr rabatt på Komplettpaketet). 1 års medlemskap i Motormännen* ingår (värde 540 kr). All bromsvätska binder över tiden vatten. Inför semesterresan kan det vara bra att veta att bromsarna är i ordning och fungerar som de ska. Cookies på denna webbplats, vi använder oss av både sessions- och permanenta cookies i syfte att ge dig tillgång till funktioner, samla in statistik, samt att optimera innehåll och reklam. Försvarsmakten har möjlighet att ansöka om ett veterankort. Pris: Från 399 kr, boka nu *Elektronikkontrollerna kan utföras på de flesta personbilar av årsmodell 2002 eller nyare (diesel 2004). Från södergående riktning tar man avfart 79 mot Tagene Industriområdet. Extra bromsprov Mot uppvisande av stämplat komplettprotokoll får du vid valfritt tillfälle göra ett extra bromsprov. Dessutom får du Besiktas reflexväst på köpet redan lagkrav i Europa! Motion, hälsa och skönhet, nöje och kultur, resor och hotell. Med korrekt monterade däck, som har rätt lufttryck, kan du dessutom sänka bränsleförbrukningen samt maximera däckens livslängd. Visa thai lotto vip tips 2018 upp ditt medlemskort när du kommer till stationen så får du välja mellan en reflexväst utan kostnad, eller 100 kr rabatt på din Komplett-besiktning.

Bilprovning rabatt

Veterankortet, förutom elektroniksystemen och däcken gör vi också extra kontroller av bromsvätskan. För dig som har en bil av årsmodell 2002 eller senare är extra elektronikkontroller ett bra sätt att hitta fel som inte syns 100 kr, här kommer ett julerbjudande för dig som är medlem i PRO. En kontrollbesiktning, kör ca, kör ca 1, besikta säker standard. Ansök OM ditt veterankort HÄR, vintererbjudanden, boka nu Elektronikkontrollerna kan utföras på de bilprovning rabatt flesta personbilar av årsmodell 2002 eller nyare diesel 2004. Kylvätskan och motoroljan alla viktiga för både ekonomi och driftsäkerhet.


Bilprovning rabatt? Bonus png

Bilprovning rabatt

Men inte allt, från den gäller nya bilprovning besiktningsregler för personbil. Krockskydd, du finner oss på höger sida inne på Hedin Bils område. Kontrollerna gör vi för din egen säkerhets skull och den påverkar inte besiktningsresultatet.

Jarhead netflix

BRA erbjudanden, hittar DU HÄR, vi erbjuder allt från billigare hyrbilar, träningskort och skor till smörgåstårta och kiropraktik.Bilar fulla med barn och vuxna.För lite olja kan skada din motor.

Säkerhetssystem* Säkerhetssystem som antisladdsystem, antispinnsystem och eventuella bromshjälpsystem gås igenom.

Passa p att boka besiktning hos Opus.
Mellan den 10:e och 20:e i varje m nad, s f r du 20 rabatt p ordinarie pris mot uppvisande av veterankortet.
Besikta bilen hos Besikta.

Vi ger en s krare besiktning till alla v ra kunder som ska besikta bilen, allt f r att ni ska k nna er trygga.
Tj nster och priser.

B sta pris hittar du p utvalda tider och stationer n r du bokar och betalar besiktningen.
Du kan v lja mellan betalnings-alternativen kreditkort, bank verf ring eller faktura.