Ps4 använda kod för spel

Origin Store. Kampanjkoder omfattas av regler och villkor. Koden går inte att använda flera gånger eller att kopplas till ett annat SEN-konto. Nu har du löst in Koden och blir berättigad att köpa den digitala PS4-versionen av spelet till ett rabatterat pris. Nu har du koden. Sätt i PS3-spelskivan i PS4-systemet* och spela spelet. Välj PlayStation Store-ikonen på PS3-systemets XMB-meny. Du har ångerrätt fram tills att produktnyckeln blivit tillgänglig. Välj PlayStation Store-ikonen på PS4-systemets XMB-meny. Lös in koden som medföljer PS3-versionen av spelet på PlayStation Store och hämta sedan PS4-versionen av spelet. Erbjudandet gäller under en begränsad tid. Innan du hämtar spelet ska du kontrollera att PS3-skivan inte sitter i PS4-systemet, eftersom det kan göra att spelet slutar fungera. Det digitala uppgraderingsprogrammet för PlayStation 3-spel till PlayStation 4-spel fullständiga instruktioner. Klicka på länken nedan om du vill läsa mer om vår återbetalningspolicy. Köp eller förbeställ* den digitala PS4-versionen av spelet till det rabatterade priset. Kontakta oss inom 14 dagar så får du en återbetalning förutsatt att du inte hunnit hämta eller strömma materialet på den fullständiga köpesumman insatt på plånboken på ditt SEN-konto. Specialpriset kommer då att tillämpas för alla konton som har köpt för den digitala PS3-versionen av spelet från PlayStation Store. Instruktioner steg för steg: Endast digitalt, köp eller förbeställ* den digitala PS3-versionen av spelet från PlayStation Store eller Sony Entertainment Network Store. PS4-spel finns att köpa från PlayStation Store på ditt PS4-system och Sony Entertainment Network Store på nätet efter lanseringen av PS4-systemet.

Ps4 använda kod för spel

Och slutför inlösningen av Koden, pS3spelskivan krävs för att du ska kunna spela den digitala versionen av spelet på PS4systemet. Ladda ner spelet till den dator du vill installera spelet. Utan lös in koden och hämta den digitala PS4kopian senare när du har fått PS4systemet. När du har genomfört ett köp av ett nedladdningsbart spel hänvisas du till vår Downloadsida som du finner i din profil. Välj" när spelare köper whale vissa utvalda PlayStation 3spel på skiva eller i digital version kan de hämta en digital kopia av samma spel till PlayStation 4 från PlayStation Store till rabatterat pris. Bekräft" första gången du köper Digitala spel. Sony Entertainment Networkkonto och PlayStationStoretillgång krävs. Se begränsningar av erbjudandet för respektive spel. Välj" så att du godkänner Terms of Service användarvillkoren. Du måste inte ha en PS4 först för att kunna lösa in koden.

Läste på mediamarkt att vissa spel är optimerade http.Precis som personen ovan sa, fungerar alla, pS4 spel till, pS4, pro, Optimerade titlar är endast spel som.

Skriv in de 12 tecknen i kampanjkoden Koden gratis exakt så som koden visas på kupongen. Om du inte har något Sony Entertainment Networkkonto kan du skapa ett via din PS3 eller PS4. Så fungerar det Ålders och språkbegränsningar, visa fler, visa fler, visa fler, visa fler, visa fler, playStationNetwork och PlayStation Store omfattas av användarvillkor. Så här enkelt är det att ladda ner. Visa fler, kö" så hämtas den digitala versionen av samma spel till PS4systemets hårddiskenhet.

Det kostar 65 kronor.På PlayStation Store väljer du "Lös in koder" längst ned på menyn.

Få en digital PS4-version av vissa spel till ett rabatterat pris när du köper PS3-versionen.

BB- kod och smilies för att formatera texten.
Lös in koden som medföljer PS3-versionen av spelet på PlayStation Store och.

Du måste inte ha en, pS4 först för att kunna lösa in koden, utan lös in koden.
Koden går inte att använda flera gånger eller att kopplas till ett annat SEN-konto.
PayPal är det snabba, säkra sättet att betala online.

Allt som behövs är en e- postadress och ett lösenord, eller ett mobilnummer och en PIN- kod, så är du klar.
Begränsa användningen av funktioner på ditt.