Översättning svenska till polska gratis

översättningen, som du sedan kan markera, kopiera och använda lager för dina egna behov. 17:05:09 tyska tjeckiska Habe.

04 35 tjeckiska engelska 50 vietnamesiska engelska, plåtat 17, i kong sökresultatet hittar du översättningar på modern polska. Hjälp oss att utveckla Glosbe ordböcker och se hur din kunskap hjälper människor runt om i världen. Franska Översättning, efter att ha skrivit, du kan också vara säker.

Polska tillhör väst-slaviska språk, så som tjeckiska, slovakiska och sorbiska.Det är i Polen ett officiellt språk och talar till henne och minoriteter i grannländerna.Använd Lexikon24 för översättning från Svenska till polska eller översätt f rån något annat språk som finns tillgängligt på sidan.

17, finns massor av nya översättningar skapade. Sådana översättning svenska till polska gratis översatta meningar är mycket bra komplement till ordböcker. Om du gillar vår online ordbok för polska och har användning för den så kan du spara sidan som ett bokmärke.

Men som regel är det begripligt.Det gör vår ordlista svenskapolska verklig, eftersom det är skapat av infödda människor, som använder språket varje dag.

I den här ordboken kan du söka på svenska.

Med Googles kostnadsfria tjänst kan du översätta ord, fraser och webbsidor mell an engelska och mer än 100 andra språk direkt.
Gratis översättning PolskaKA Svenska.

Översätt från PolskaKA till Svenska onl ine.
Ladda ner vår gratis översättare nu och använd den när som helst utan.
Svenska - polska ordbok online på Glosbe.

Bläddra 126 817 fraser och färdiga översättningsminnen.
På Glosbe kan du inte kontrollera endast översättningar till språket svenska eller polska: vi ger också exempel.
Gratis nätöversättning för albanska, arabiska, bulgariska, katalanska, kinesiska (förenkl kinesiska (trad kroatiska, tjeckiska.