Rabbatkoden kom inte med cdon

aktivt konto på M vid utbetalningstillfället samt att du har angivit en korrekt e-postadress. Cdon Marketplace hanterar återbetalningarna. Medlemskapet är bindande och kan inte sägas upp i förtid. Ändringar av övrig produktinformation så som produkttitel, produktbeskrivning.m. När du lägger produkten i din varukorg, regleras priset automatiskt.

Säkerställ att ni äger rättighet till bilderna som publiceras. När får jag betalt för mina sålda produkter. Hur säljer jag mina produkter på cdon Marketplace. Kom igång, tänk på att dessa ska vara korta och cdon tydliga budskap som berättar varför just denna produkt är unik. När en produkt är tillfälligt slutsåld kan den ligga kvar med en Bevakaknapp.

Rabbatkoden kom inte med cdon

Beroende på hur stor omsättning ditt bolag har via cdon Marketplace erhålls betalning mellan med 14 och 30 dagar efter att försäljning skett. Som du enkelt kan skriva ut för varje order. Villkor, packa produkten tillsammans med följesedel, hur hanterar jag mitt lagersaldo. Vad händer om jag inte kan leverera. M förbehåller sig rätten rabbatkoden att säga upp en cdon kunds medlemskap om kunden bryter mot Ms villkor eller missbrukar cdon medlemskapet.

I fältet Ange belopp skrivs beloppet för presentkortet in (1 kr - 2 000 kr).Den återbäring som ett köp ger visas i kassan och efter köp kan du se hur mycket återbäring du har tjänat ihop under.M kräver att du har ett svenskregistrerat bolag med giltigt organisationsnummer, F-skatt och momsregistreringsnummer samt att du ska kunna skicka kundorder från Sverige.

Du ansvarar för att skicka din order till kund inom 24 timmar.

Medlemskapet gäller i 1 år från den dagen du köper ditt abonnemang.
Det går tyvärr inte att nyttja presentkortet innan aktiveringen; Värdet på pre sentkortet kan vara mellan 1 kr och 2 000 kr; Du kan köpa ett obegränsat antal.

Det enda anspråket cdon Marketplace har är att produkten inte ska ll säljas.
Följande produkter är inte tillåtna att sälja på cdon Marketplace.
Glöm inte att titta in här då och då för att ha koll på det senaste erbjudan det.

För att få produkter till medlemspris, behöver du vara inloggad.
Förortsdrömmar gratis bok om ungdomar, utanförskap och viljan till inkludering Situationen i landets förorter och särskilt för unga förortsbor har under det senaste decenniet blivit allt mer prekär.
04 min.).