Jönköpings fältrittklubb tävling

inleddes i fredags och avslutas under söndagen. Då tävlingarna låg nere fick föreningen ägna sig åt att se till att ha den befintliga anläggningen i fint skick. Sponsring, adress, jönköpings Fältrittklubb, klämmestorps Gård 555 94 Jönköping, bG-nr. Orgnr:, hitta hit, karta, visa större karta, anläggningsskiss, endagars. Det är stora tävlingar för oss, och det är stort i och med att både ponny och stora hästar är med. Min häst har varit lite tveksam den senaste tiden så därför valde jag att hoppa lite lägre höjder i helgen, säger Nickilee Ångman. Den yngsta deltagaren var cirka åtta.

Jönköpings fältrittklubb tävling, Ica brantingstorg

Det har varit en bra helg och det har varit jättekul. Säger Åsa Andersson, som är för Cponnyekipage där fem ekipage får möjlighet att starta i februari i Scandinavium horse show i till Göteborg. Tre banor, tävlingarna hålls på tre banor, i hästvärlden innebär detta fest. Linus Isaksson från Habo var en av ryttarna som deltog i helgens tävlingar. JFK själva hade cirka 20 ekipage som deltog i söndagens hopptävling. Vi har kval i Sverigeponnyn, grand Prix, medlemmar. Jönköpings fältrittsklubbs ryttare Nickilee Ångman och Åsa Andersson känner sig också nöjda med helgen. Jag har ridit sedan var var fyra år och det är första säsongen som jag tävlar. Men något beslut är inte taget.

Jönköpings Fältrittklubb bildades 1948 och har idag drygt 800 medlemmar.Klubben har 450 elever varje vecka samt arrangerar nationella tävlingar.Den lockar runt 600 starter varje år och riktar sig till ryttare på alla nivåer. Berättar att föreningen nu känner sig piskade att dra in pengar efter tiden då de varit drabbade av kvarka. Foto, när så unga personer är med och tävlar har de oftast kunniga föräldrar som själva rider och som stöttar barnen. En av två tävlingsledare, nytt får i år är att det arrangeras unghästklasser för var spelar ik pantern fem och sexåringar. Veronica Nore, tävlingsledare under helgen och ordförande i klubbens tävlingssektion. Vi vågade inte heller dra igång tävlingarna för tidigt för vi tänkte att ingen skulle våga komma. Men sedan tog det tid att sanera allt. Tävlade med hästen Calippus White Socks. Här står hon tillsammans med Field Side free Spirit.

Det är en kvaltävling till att få tävla i Sweden International Horse Show, säger Moon.Hennes häst hade varit lite tveksam på sista tiden och därför har hon tävlat på lite lägre höjder än vanligt.

Ett 20-tal av Jönköpings fältrittklubbs egna ryttare deltog, bland annat Evelina Höglund som varit på unghäst-VM och meriterande Ellen Brunes.

Anläggningsskiss, endagars Anläggningsskiss, Höks Vägbeskrivning.
Nationell Regional Ponny Häst Dressyr.

Jönköpings Fältrittklubb - Klämmestorps Gård 2, 555 94 Jönköping, Sweden.
Rated 5 based on 24 Reviews Tack för helgens fantastiska tävlingsdagar.

Levererar led lysrör till ridhus och paddockar.
Erbjuder LED strålkastare och arbetsbelysning till ridanläggningar.