Intersport sickla jobb

- butikschef - barnskötare Ta emot de senaste jobben med dessa sökkriterier via e-post (gratis!) Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön. The Shirt Factory, stockholm, the Shirt Factory, stockholm. På intersport arbetar vi tillsammans som ett team där våra medarbetares engagemang och passion är avgörande för att vi ska nå hela vägen. . Tillsammans skapar vi köpupplevelser i världsklass och inspirerar till ett hållbarare liv! Hos mexico oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Glitter 36 recensioner, skärholmen, butikssäljare till Glitter i Skärholmen i Stockholm. Så får du plats med hela ditt cv på en sida. Har du det som krävs för att bli en butikssäljare hos oss? För många börjar dagen klockan 08:00. MQ 9 recensioner, stockholm Är du nyfiken på hur det är att arbeta som butikssäljare hos oss? Intersport Sickla är en av Sveriges framgångsrika sportbutiker med brett sortiment och ett positivt, inspirerat, tävlingsinriktat och kompetent team. Minst lika glada är vi över våra drygt tusen samarbeten med klubbar inom breddidrotten. Ett vikariat på 75 med start 14e augusti och fram till årskiftet. Du kan strukturera och prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt och har samtidigt ett uppmärksamt kundfokus. Ett vikariat på 60 med start 6e augusti i ca 1 år (fokus kassa/säljare). Förutom kundmötet och försäljning finns det även andra arbetsuppgifter i butiken, som att beställa och packa upp varor samt se till att butiken alltid är ren och fräsch. Så får du drömyrket på bara två veckor. Lösningen är inte att lägga till en sida, utan att få plats med det allra viktigaste. Hunkemöller 98 recensioner, mall of Scandinavia 1 ort. Ball Group want gratis to provide all women with equal opportunities in fashion, by continuously developing strong product offerings and a great customer experience. Sedan 2014 ingår även Löplabbet i Intersport-koncernen med 12 butiker över landet. Gå till, Stäng : Filter results by: Sortera efter: relevans - datum, kontraktstyp, företag, jobb 1 till 10 av 173.

Intersport sickla jobb, Finns tjockare än vatten på netflix

Kallar, annonsen är avslutad och baixar det går inte längre att ansöka. Butikschefer, att vara aktiv i kundmötet, här ser du vilka tjänster som finns lediga hos oss just. Få nya jobb för denna sökning direkt i din mail. Karriärhjälpen, fokusera på att skapa en inspirerande kundupplevelse och en personlig helhetsförsäljning med de bästa lösningarna. Vi söker dig som motiveras av att arbeta mot mål. Anställer sin personal i respektive butik. Registrera ditt CV, det viktigaste är att du som söker har ett genuint intresse för försäljning och kundservice i kombination med inre drivkraft och en vilja att fortsätta utvecklas. I både handlarägda och helägda intersportbutiker, läs mer på, som är bra på att ta initiativ eneby och som tycker om utmaningar.

Lediga tjänster Här ser du vilka tjänster som finns lediga hos oss just.Registrera ditt CV Här kan du registrera ditt CV och hjälpa.


Plantagen öppettider barkarby

Skapar förtroende och bidrar till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmana. Kan du konsten att sälja rätt produkt till rätt person. Nu söker vi en sportälskare som brinner för service. I Sverige har vi ett brett butiksnätverk med runt 150 butiker där våra duktiga medarbetare hjälper våra kunder med sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje. Just nu söker vi säljare till våras dream team Nacka Forum. Stockholm 2 orter, intersport är världens största sportkedja och omsätter över 11 miljarder euro genom fler än 5500 butiker i 44 länder. Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig. Så känner du igen en bra chef redan på jobbintervjun. Duktiga och engagerade Säljare är vad som gör att kunderna vill komma tillbaka intersport till oss om och om igen.

Har du känsla för service?Din ansökan, vill du bli en av oss?

To reach this mission we need talented colleagues, who want to become a part of a team-oriented workplace, where your work matters for you and the rest of Ball Group.

Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik.
Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst.

Intersport Sickla är en av Sveriges framgångsrika sportbutiker med brett sortiment och ett positivt, inspirerat, tävlingsinriktat och kompetent team.
Nu söker vi en driven direktris till intersports kontor i Göteborg!

Vill du jobba i ett retailföretag i sportbranschen med riktigt bra produkter, 3 jul 1 dag kvar.
15 623 Lediga jobb i, sickla.
Intersport i Farsta, Stockholm är en av Sveriges framgångsrika sportbutiker med brett.