Danske bank bolån rabatt

s inte. Ditt erbjudande låter inte ens seriöst från bankens sida. Skapad 00:28 Av: Ej inloggad (Ej medlem) Kolla med Skandiabanken. Gör som snubben ovan säger, och spela ut bankerna mot varandra. Jag säger att jag kan spara mer, men det är tydligen inte nödvändigt. Till formulär för att beställa medlemsintyg för banklån. Skapad 14:35 Av: Ej inloggad (Ej medlem) Kristian: Jag vet rabatt att du helst inte vill byta bank, men BYT bank! Vad banken tjänar på dig är det mest intressanta ;-) Skapad 10:25 Av: HH (Medlem) Jag tycker att du tagit fram sakliga argument och har onekligen en bra situation. Fråga en annan bank. Jag sade att jag vill ha rörlig ränta och att jag vill amortera 2000 kr/mån. Skapad 19:07, av: Ej inloggad (Ej medlem jag har precis köpt min första bostadsrätt och således kommer jag snart ta mitt livs första bolån. I skrivande stund har jag ca 120 000 kronor i inlåning (borträknat kontantinsatsen). Jaså, jag har alltså förhandlat med en person som inte har mandat att ge mig bättre ränta eller? Vision sitter med som experter i utredningen och har intervjuat några politiker i den parlamentariska referensgrupp som finns till utredningen om framtidens socialtjänst. 50 punkters ränterabatt i minst 12 månader är i allra högsta grad rimligt. Lånet är på och jag betalar 20 kontant. Nu vet jag inte vilket datum du ska betala resten av lägenheten, men jag tycker ändå att du ska boka ett möte med en annan bank (SEB och Swedbank verkar utifrån det jag läst på senaste vara relevanta) så snart som möjligt. Symf, tCO Centralorganisation, teaterförbundet tull-kust Unionen Vision Vårdförbundet. Kontopaket med unik medlemsrabatt, ansök enkelt online genom att välja ditt förbund nedan. Till viss del kan det vara sant, men det är också en bet från deras sida att du inte ska propsa vidare. Sveriges Ingenjörer, sveriges Läkarförbund, sveriges Psykologförbund, sveriges Skolledarförbund. Här om dagen pratade jag i telefon med min kontaktperson på banken (Danske bank om hur upplägget för lånet ska. Svaret låter sig inte dröja. OK, du kan spara en hel del pengar på att se över din ekonomi.

Stöd för att avgöra vilken bank du ska välja och vad som är en bra ränta kan du få från öppna tjänster som till exempel räntekartan och från bankernas redovisning av sina kunders faktiska snitträntor på bolån. Listräntan är för närvarande 2, inlåninge" ej inloggad Ej medlem Imponerande spardisciplin. Vad handlar det om, jag kanske är naiv, hur mycket vill du att jag ska spara. När du fått konkreta anbud kan du ju alltid visa de bästa anbuden för din preferences nuvarande bank så kanske de mjuknar. quot; följ länken nedan och välj" SEB ligger bra till, med dina förutsättningar ska du få en väldigt bra rabatt 99 dvs en rabatt. Mina bästa kontakter har förmedlats via släkt och kollegor. Det är inte alls säkert att loppet är kört bara för att lånelöfte är klart och datum är bokat för slutgiltig betalning. Det finns inga garantier men det är mina erfarenheter i alla fall. Men jag trodde det var rimligt att be om 50 punkters rabatt på listräntan. Det är väntat att om du inte konkurrentutsätter dem så kommer du inte få en bra ränta.

Som medlem i ett fackförbund kan du nu ta del av ett av marknadens absolut bästa helhetserbjudanden för bolån, bil- och båtlån och kontopaket med unik.Som Unionen-medlem får du ett förmånligt erbjudande hos.För dig som ansöker om ett nytt bolån eller flyttar ditt befintliga bolån till oss.


Egentligen bryr jag mig inte så mycket om tiondelar hit och dit. Alternativt göra något annat för att öka rabatten. Boka in möten personliga med Swedbank. Men jag känner mig faktiskt lite utnyttjad. Jag har läst om flera som bett sin bankkontakt att ta upp det med sin chef om det behövs och det har gått igenom. Och skriver att det är mycket svårt att ge kunderna bra villkor då Danske Bank har högre kostnader än de andra bankerna.

Kontakta oss på telefon.

Bolån bostadslån till bra ränta.
Danske Bank kan du låna till hus eller lägenhet.

Läs mer om huslån, bostadslån och amortering av bolån här.
Köpt min första bostadsrätt och således kommer jag snart ta mitt livs första bolån.
Därefter frågar jag vad jag skall göra för att få rabatt på räntan?

Bra villkor då, danske Bank har högre kostnader än de andra bankerna.
Du slipper själv förhandla med banken om dina bolån, vision har redan gjort det.