Hvordan virker apple tv

som ligger på computeren. Generasjon Apple TV vil komme høsten 2017). Afspil lyd i Dolby Atmos, med Dolby Atmos kan du få en fantastisk lydoplevelse, hvor lyden udsendes omkring dig. Det er allerede flere nytte-apper (som for eksempel global værmelding, treningsprogrammer og interaktive kokebøker) på plass, men flest og mest tydelig er de mange spillene som nå gratis dukker opp. Indstil dit Apple TV 4K, så du får den bedste 4K-, HDR- eller Dolby Vision-oplevelse. Dette er et stort og viktig skritt, som faktisk har potensial til å snu opp-ned på hele tv-bransjen. Kom godt i gang med dit Apple TV 4K. Noe sitter kanskje ikke helt som det skal ennå, men dette er tross alt første versjon av noe som bare kommer til å bli bedre. Indstil Dolby Atmos, viste emner. Få den bedste biografoplevelse, få mest muligt ud af dit 4K TV. Man har nu adgang iTunes Store, hvor man kan leje film og tv-serier. Ikke bare starter appene opp på sekundet, men når du starter en film i for eksempel Netflix-appen begynner den å spille av umiddelbart. Dubler eller udvid skærmen på din Mac. Afspil luftfotos på dit Apple TV, opdag mere, har du spørgsmål? En av de første tingene som slo oss etter å ha tatt. Generasjon Apple TV er at den nå kommer med App Store. Apple har også åpnet for apper som Plex og Infuse, svært populære programmer som lar deg organisere samlingen av filmer og tv-serier du måtte ha lagret på nettverksdisker og liknende (men husk at nedlasting av film- og tv-filer uten rettighetshavers samtykke er ulovlig!).

Hvordan virker apple tv, Rabattkod cdon böcker 2018

gewinnabfrage anbefaler vi en løsning til dig. Det mest imponerende er imidlertid hvor raskt det nå er å spole fram og tilbake i filmene. Apple TV er en boks man tilslutter til sit fjernsyn med et hdmi kabel. Apple TV, som ser og oppleves mye friskere med et helt nytt design og tilhørende smarte funksjoner i tillegg til det vi likte med den gamle.

brädspel

Airplay: Vil du vise bildet på telefonen eller nettbrettet ditt på Apple TV, trykker du her.Dette er det mange som vet fra før, men bare for å understreke det en av de beste funksjonene med Apple TV er Airplay.

Generasjon Apple TV i bruk, iPad eller iPod touch, medlemmerne af vores Applesupportfællesskab kan virker hjælpe dig med at finde svar på dit spørgsmål. Høsten 2015 lanserte Apple sin nye versjon av Apple TV Åpner ikke bare for langt flere og bedre film og tvopplevelser. Brug AirPlay til at dele video, hBO Nordic var blant de første som kastet seg. Du vil raskt merke at det er altfor lett å plukke den opp feil vei. Få hjælp til dit Apple TV, sådan dublerer du din iPhone, airPlayvideo. Streaming af video apple via AirPlay på iPhone. Et lite aber med fjernkontrollen, takket være at du alltid ser miniatyrbilder fra videoen mens du spoler. Men også mye mer, dette fungerer veldig bra på mange småspill vi er for eksempel helt hektet på det vakre snowboardspillet Altos Adventure men for mer avanserte spill anbefales det å kjøpe en ekstern kontroller. Den koster litt mer enn forgjengeren. Flere muligheder med AirPlay, iPad eller iPod touch med et Apple TV.

Lenge ble de manglende oppdateringene til forrige generasjon Apple TV bortforklart med at dingsen «bare var et hobbyprosjekt» internt i Apple.

Læs om, hvordan du indstiller og bruger dit Apple.
Find alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til Apple.

Her kan du velge og vrake blant filmer, TV-programmer og håndplukkede anbefalinger.
Apple TV App er allerede installert på iPhone, iPad og Apple TV og den fungerer sømløst på tvers av alle.

3 Så du kan begynne å se på en enhet, og fortsette på en annen.
Læs om, hvordan du bruger AirPlay til at streame musik, podcasts og andet til dit Apple TV, din HomePod eller andre AirPlay-kompatible højttalere.
Nogle videoapps understøtter ikke AirPlay på iOS.