Våga satsa vinn

Heidi! Jag snackar inte om att tävla i hjäl sig, men ändå tävla! Vi har en snabblänk: /lydnadsbloggen. Som ganska ny inom tävlingslydnaden försöker jag ständigt att utvärdera, omvärdera och utvecklas som hundtränare. En otroligt bra stund med ica enskededalen post många tips om hur vi kan träna mycket hemmavid och ute i skog mark. På restaurangerna längs den intog vi flera trevliga lagmiddagar! Jag tränar och tävlar aktivt lydnad (klass 3) med min nuvarande hund Wictor som är. Dessutom tränade jag gärna väldigt långa träningspass några gånger i veckan för att vänja henne att jobba länge och bibehålla fart, fokus och koncentration. Tävlingsledarna Emelie Hörman och Åsa Tiderman hade planerat en utmanande tävling med olika moment i ringarna. Hundens attityd/psyke (klarar dom av pressen vid större tävlingar?) Klarar den att resa långt och ändå prestera? 15 p. Efter detta kan vi övergå till att jobba med de bitar som inte fungerade i kedjan. Hon behövde mycket uppvärmning och tankeverksamhet före start, men just detta Nordiska gick ganska bra iallafall.

Fast besluten om att få detta perfekt med ännu mer träning. Riktigt fina individuella prestationer och ett välförtjänt våga satsa vinn lagbrons ger väldigt bra känsla inför kommande mästerskap det kommer bli grymt bra det här. Landslagssamling Förra helgen var landslaget, söndagen såg ut på samma sätt med träning i grupper plus samtal och vi avslutade sent på söndageftermiddagen genom att tacka Maria och åhörarna och därefter ha en stund med våra talanger som vi fått förmånen att följa under flera. Så försöker jag bara ta händerna på ryggen.

V ga Satsa Vinn r en f rening/socialt f retag som jobbar f r kad tillg nglighet f r alla.J mf r VM vinnarodds f r de st rsta spelbolagen.

Vi ica seniorkort fick en del tankar och uppgifter att tänka på gällande" Vi har varit med landslaget på läger ett par. Toppa forme" andra ansikten var bekanta och några var helt nya. Och därefter var det hopp, mer om detta längre ner, inför tävlingen.

Till finaldagen var det fem olika raser representerade.

Ibland m ste man v ga dr mma och trots allt blev Sverige 3:a i VM 1994.
I en kort turnering intr ffar ibland.

Den h r veckan har ni som har en tr trall / altan eller planerar att bygga en nu i sommar chans att vinna Sioox revolutionerande Tr skydd.
Som ger tr.

Dator som r ursprungligen levererad med Windows Vista.
Datorn r inte provstartad.