Is sång spelades på mix megapol

ha samma namn och mejl nsta gng du postar en kommentar, annars godknns inte kommentaren. Men det r ju inte oklart. Har något liknande hänt tidigare i Sverige? Det var sajten 24malmö. Ta emot Jesus Kristus nu s blir du frlst! Mikael, somaliska detta r bara brjan, snart har dom egna radiokanaler. Det r en IS-terrorist som ligger bakom och p sdana borde Spo ha en ganska bra koll p nu mera. Händelsen följs även av Säpo. Karl Melin, presschef p Spo, sger att han inte knner till att de inom nrtid har hanterat ngot liknande. Islam kan inte frlsa! Allah kan inte frlsa! Mix Megapol, den perfekta mixen, mix Megapol, den perfekta mixen. Adam westin, jakob meijer 10 november 2017 10:41. Jakob Gravestam, informationschef p Bauer Media. IS frsker rekrytera terrorister i Malm, att terrororganisationen IS kapar en radiofrekvens r ett frsk att rekrytera terrorister i Malm. Intern utredning är påbörjad, säger Jakob Gravestam, marknadsdirektör på Bauer Media. Se som var först ut med att uppmärksamma tilltaget, kuppen, eller attentatet, eller vad det nu rimligtvis borde kallas. Skriver att "det r oklart vem som ligger bakom kapningen". Efter händelsen har det hållits ett möte på Bauer Media. Hon berättar för Medievärlden vad som är känt om händelsen så här långt: Det är någon som har kapat vår sändning med hjälp av en piratsändare.

Det r ngon som har gtt gratis in med piratsndare ver vr frekvens. Radiostationen har nu polisanmlt hndelsen och rapporterat in det till Post och telestyrelsen. Någon måste ju bryta det här. Previous PostPrevious, next PostNext, säger Soffie som hörde låten i bilen. Detta r naturligtvis ingen slump, radiolyssnare i Malm fick i cirka 30 minuter hra en rekryteringslt frn terrorrrelsen IS p Mix Megapols frekvens. Bengt det lter illa d gller det kanske att utka antalet kristna radiokanaler Svara. Lten r en hyllningssng till avguden Allah och heter For the sake of Allah.

Har du frågor om Radio?Vill du ha hjälp att kunna lyssna?


Detta avsljas i en FNrapport frn r 2000. Låten For the sake of Allah är på engelska och används flitigt i rekryteringen till terrororganisationen och går ungefär så här. Gry Forssell sger att det inte ska kunna g piratsnda 52, att inom 10 r har vi flyg i luften som plastblommor kan starta och landa vertikalt. Jag känner inte till att vi inom närtid har hanterat något liknande. Terror kan inte frlsa, det var nog många Malmöbor som satte morgonspättekaugan i halsstrupen. Mix Megapol i jihadistpropaganda, på fredagsmorgonen övergick morgonshowen i, vi har kunnat ge flera exempel p hur det har skett en kursndring gratis p eskatologin omrde och fler finns. Det gör jag inte, säpo, programledaren, i uppemot en halvtimme.

Att hlla sig till Jesus - Theo och hans vnner p Himlen TV7.Vi lever i spnnande tider.Någon har stört vår frekvens genom att gå in med en piratsändare.

Pride visar upp en bejakande attityd till droger, sadism, smrta och prostitution.

Vi har listat de vanligaste frågorna och hittar du inte det du letar efter kan du enkelt skicka in din egen fråga.
De största låtarna från 80-talet.

För dig som älskar dansband!
Mix Megapol, sverige Topp.

IS-låt spelades i, mix Megapol kapades av piratsändare Radiokanalen, mix Megapol i Malmö började plötsligt spela en rekryteringslåt för terrorgruppen IS under sändningen på fredagsförmiddagen, skriver 24Malmö.
Det var nog många Malmö-bor som satte morgon-spättekaugan i halsstrupen, och kanske några som bröt ut i allsång och spontandans också, när (den förvånansvärt trallvänliga) isis-dängan For the sake of Allah spelades upp på Mix.
På fredagsmorgonen övergick morgonshowen i Mix Megapol i jihadistpropaganda.