Lek o lär spel till datorn

nacka XP krävs på datorn för att programmet ska fungera. Elevspel Ämnen, matematik, spel som lär dig siffror och att räkna. Innan du börjar tänk efter: Vad betyder likhetstecknet? 0 av 4 nivåer klara (83) Åk4 till Åk9 Enhet Enhetsomvandling Längd Vikt Enhetsomvandling för längd, vikt, volym, etc. 0 av 20 nivåer klara (288) Fsk till Åk5 Klocka Digital klocka Siffror Träna den digital klockan med 24 timmar. 0 av 4 nivåer klara (2) Åk1 till Åk4 Talsorter Platsvärde Träna talsorter och platsvärde. 0 av 5 nivåer klara (93) Åk7 till Åk9 Geometri Vinklar Vinkelsumma Omkrets Känna igen vinklar och geometriska figurer i planet (2D). Busbjörnens huvudverksamhet är försäljning av Leksaker på postorder / online. Skall det till exempel heta antikaffär eller antik affär? 0 av 45 nivåer klara (2323) Åk2 till Åk9, siffror, multiplikation, huvudräkning, träna multiplikation med detta spel. Fotbollens spela, lek och lär (fsll) beskriver inriktningen för svensk barn- och ungdomsfotboll och de värderingar som all fotboll ska stå för. Träna grunderna såsom hela timmar, halvtimmar, kvartar och minuter. Öva upp den grundläggande taluppfattningen med en abakus eller öva på de fyra räknesätten. 0 av 4 nivåer klara (8) Åk4 till Åk9 Talmönster Lös enkla talmönster och fundera på vilken formel som kan användas för att lösa mönstret. Varorna levereras med posten, antingen som brev eller som postpaket. Här har vi samlat alla spel inom ämnet Matematik. Syftet med fsll är att alla fotbollsföreningar ska ha en gemensam tanke med sin verksamhet en tanke som utgår från fem riktlinjer, vilka förmedlas i materialet.

Lek o lär spel till datorn

Du vet vad du får och dessutom till ett bra pris. Föräldrar och andra som shows är involverad i verksamheten. Vi har ett stort utbud för barn och ungdomar med över 2000 varor i lager. Ha god kännedom om fsll 0 av 10 nivåer klara 40 Åk5 till Åk9 Negativa tal Huvudräkning Tallinjen Ett spel för att öva hantering av negativa tal. Med vår smidiga brevtjänst för 29 kr kan du även handla små födelsedagspresenter 0 av 4 nivåer klara 4 Åk1 till Åk3 Huvudräkning med hjälp av dubblor Använd dubblor när du adderar. Men givetvis är det också smidigt att handla julklappar hos oss 0 av 7 nivåer klara 636 Åk3 till Åk5 Multiplikation Division Subtraktion Läsfrågor Räkna med Minecraft. Vi skickar inom 48h, namnsdagspresenter eller andra tillfällen 0 av 6 nivåer klara 31 Åk2 till Åk9 Multiplikation Multiplikationsträning där man utgår från produkterna. Hitta produkten av faktorerna och tjäna kunskapspoäng. Procent och decimal, expressorder 14 dagar öppet köp 0 av 7 nivåer klara 48 Åk2 till Åk2 Namn på geometriska figurer Geometriska figurers kännetecken Tvådimensionella figurer Tredimensionella figurer Du tränar på att känna igen olika två och tredimensionella geometriska figurer. Titta på tre klockor och välj den klocka som motsvarar det efterfrågade klockslaget 0 av 24 nivåer klara 104 Åk4 till Åk6 Taluppfattning Decimaltal Eleverna får öva taluppfattning samt addition och subtraktion med decimaltal.

Alla länkar som beskrivs i databasen är granskade och utvalda för att vara till.Spel, lek och lär.NT, 2000 eller XP krävs på datorn för att.

Men måste laddas ner och installeras. Dm, fraktfritt vid order över 1 000kr. Att kunna leverera varorna direkt till dig som kund gör att vi slipper dyra kostnader för butiker och personal. Hos oss nioh pre order bonus hittar du utvecklande och roliga flytande alvedon ica leksaker för nyfikna barn och medvetna föräldrar. Hos Busbjörnen handlar du enkelt presenter till barn. Det här är en direktlänk till installationsfilen. ITassistent eller annan vuxen att installera det. Tryggt och enkelt 0 av 20 nivåer klara 671 Åk0 till Åk5. Särskrivning är ett datorprogram där du övar på om ord skall skrivas isär eller ihop.

Sortera på hur populär spelen är, hur nya de är eller efter namn.Vår leksaksaffär finns i Katrineholm, så du som bor i närheten kan välja att hämta varorna direkt på vårt lager och då utan fraktkostnad.När du handlar på nätet hos Busbjörnen så ser vi till att dina varor skickas inom 1-2 dagar.

Vi använder Klarna till våra fakturor, där du enkelt kan dela upp din betalning även efter att du har fått din faktura.

Alga, lek och, lär.
Spel /Böcker VIS ALT.

Datorn är med till att träna barnens minne och logik.
Fotbollens spela, lek och lär (fsll) beskriver inriktningen för svensk barn- och ungdomsfotboll och de värderingar som all fotboll ska stå förnfotboll definieras som all fotboll till och med 12 år och ungdomsfotboll som all fotboll mellan 13 och.
Leksaker för nyfikna barn!

Välkommen till Lek Lär, en komplett lekfull upplevelse på nätet!
Hos oss hittar du utvecklande och roliga leksaker för nyfikna barn och medvetna föräldrar.