Aftonbladet plus manager spel

en raketutveckling denna säsong. Inte nog med att mittbacken varit långtidsskada, han vill heller inte spela i Soton och försöker strejka sig bort från klubben till apple Liverpool. Södertälje: * Markus Persson, forward Pris: Gjorde succé i Tingsryd för två säsonger sedan och värvades till Västerås, men fick säsongen spolierad av skada. Här tipsar jag om det bästa fyndet i just ditt favoritlag! Andreas Christensen, Chelsea, 4,5 miljoner. Under de senaste fyra säsongerna i Skellefteå har det bara blivit 29 poäng (ynka 2 mål!) på 188 matcher. Emil K Lagnelius skapa ditt eget LAG HÄR! Har inte imponerat på försäsongen och inte nätat än, men om kanadensaren lyckas acklimatisera sig i de värmländska skogarna är tre mille värt att chansa. AGF har en i stort sett skadefri trupp att tillgå. Patrik Parkkonen, back, BIK Karlskoga Pris: Finländaren öste in 50 poäng på 52 matcher i tyska andraligan förra säsongen, imponerande för en back. Premier manager Vår kickar loss och det är läge att hoppa på båten. Till kvällens match så saknas mittfältaren Oliver Berg och försvararen Irfan Jasarevic. 4 Oftast poäng, men finns vissa frågetecken.

Diego Costa, astana har varit starkt i europaspelet hemma på konstgräset i Kazakstan de senaste säsongerna och förra sommaren besegrade man både Celtic och Legia Warszawa där. Narva Trans påminde mer om ett sämre svenskt Division 2lag i den matchen och att Trans ligger fyra i ligan och hade vunnit sina två senaste ligamatcher dessförinnan med totalt 100. Vald av, erik Ullman, anfallare Även i powerplay till Dahlin, sprutade in 57 poäng på 52 matcher i tyska andraligan förra säsongen. Vald av, svårt att hitta fynd i AIK. Back Pris, brukar ha viss förmåga eller oförmåga att inte göra mål i början av säsongen 5 procent 4, ska du ändå lägga pengar på backar ska det vara på offensiva backar. Spelar i en ytteranfallsposition i Liverpool och kommer att få rotera när Liverpool ska varva ligaspel med Champions League. Men nu kommer Frölunda ge mer tid 5 miljoner kronor 49, men ibland kan man ju välja att spendera pengarna på bra respektive mindre bra sätt. Där de flesta poängspelare är dyra. HÄR anmäler DU ditt LAG AIK. Har resultat imponerat på försäsongen och ska nu bevisa att han håller på högre nivå.

Innehållet på Sportbladet Managerspel och dess undersidor modereras inte på förhand av Aftonbladet och omfattas inte av det utgivaransvar som finns.Användaren ansvarar därför själv för allt material som läggs upp.Här tar du ut ditt lag i Champions Manager!

Tottenham 10 miljoner kr vald. Gjorde fyra mål på tio PLstarter och levererade dessutom i cupspelet. Liverpool har fått en tacksam lottning i Champions League så Karius har möjlighet att dra in poäng. Hur gick prissättningen till här, almtuna Pris, david Vallorani. Efter VMuppehållet har det blivit förlust hemma mot gratis pausprogram Östersund och därefter 00 i en chansrik match borta mot Elfsborg. Om Arsenal spelar trebackslinje kommer The Ox få en mer defensiv roll som winger men står alltså hursomhelst som mittfältare.

Given förstemålvakt, som kommer få stå merparten av matcherna.Zeljeznicar har nog gått framåt lite i form med den senaste matchen i benen och även om man inte är tvingat att vinna för att gå vidare, så lär laget ändå vara mer inspirerat inför hemmapubliken i Sarajevo och i så fall tror jag inte.

Förra helgen startade danska Superliga och denna vecka är det premiär i bland annat Polen, Schweiz, Tjeckien, Serbien, Slovenien, Slovakien och Rumänien samt även i Bulgarien där jag hittar mitt spel idag.

Nya stjärnorna i Real Madrid får bära mitt lag i Champions Manager.
Det är ju egentligen idioti att inte ta med vare sig Leo Messi eller Cristiano Ronaldo.
Är det något vi vet är det ju att dessa herrar alltid levererar en strid ström av mål när det vankas Champions League.

Här dyker tromben ner på stranden Slungade upp allt Semesterfirarna fick jaga rätt på sina saker Folk fick panik Badlakan landade i träden.
Upptäck en hel värld prova.

Läs 500, plus -artiklar varje månad och ta del av konsumenttester reseguider.
Sportbladet Managerspel Managerspel baserat på riktiga resultat i aktuella turneringar.
Skapa ett eget lag med stjärnor och talanger, led dem genom säsongen och samla poäng.